Augustikuu kalendertapeet 2010

01. kategooria: Kalendertapeet

0

Käes on minu lemmikkuu august ning suurima rõõmuga jagan teile uut kalendertapeeti, mis ületas minu kõige suuremad ootused. Ma olin kindel, et Krista üllatab mind positiivselt, aga et lõpptulemus nii kaunis saab olema, ei osanud ma parimates unenägudes ka ette näha...


Mida ma oskan teile kalendri autori - Krista - kohta öelda? Praegu õnneks või kahjuks veel mitte midagi. Olen tema käteosavuse suur austaja ja armunud tema loomingusse, kuid mul pole olnud au Kristat ise kohata. Aga loodan, et see viga saab parandatud, sest kui Krista mind vastu võtab, plaanin peale maalt linna naasmist temaga kindlasti kohtuda. Annan ka teile teada, kui see toimunud on.

Seniks aga nautige võrratut augustikuu kalendertapeeti, millega kohta Krista ütles: Inspireeritud suvelõpu
küpsetest värvidest, naiselikust salapärast ja barokiajastu küllusest,mis minu arvates hilissuvega harmoneerub :)
Loomulikult külastage Kristat tema Disainimaja poes: Daamide Õnn :-)

(Vali enda arvutiekraanile sobiv suurus, kliki pilt suureks ja salvesta see endale arvutisse.)

 

Kalendriga

1024x768 px 1280x800 px 1920x1080

 

Kalendrita

1024x768 px 1280x800 px 1920x1080

Nimi

Kommentaar

Kinnituskood:

kodulehe tegemine