Kuidas ma endale lambi sain

11. kategooria: Enne pärast

2

Kõik sai alguse ühest ilusast vanast veinipudelist, mille ema juurest endale tõin. Käisin siis sellega ehituspoest elektripoodi ja vastupidi, palve üks: palun andke nõu kuidas ma selle pudeli saaks lambiks muuta. Kahjuks(ja ei tea mitmendat korda pean seda ütlema), ei ole ehituspoodide müüjad mõeldud kaasa mõtlema ning kui sa lähened neile suurema palvega kui "mulle kast mutreid ja 50 polti suuruses 17", siis suhtutakse sinusse kui tüütusse putukasse. Aga siis tuli mulle üks hea mõte ja sinna ma lõpuks suundusin....

 


Elan ju ometigi Kalamajas, kus oma igapäevast leiba teenib Eesti parim valgustidisainer. Käin iga päev mööda Keha3 loomingulisest kontoripinnast ja nii ma üks päev võtsin julguse kokku, haarasin pudeli kaenlasse ja astusin mööda minnes uksest sisse. Ja seal ta oli - Tarmo Luisk - kelle valgusideid olen ei tea kui kaua imetlenud - otse minu ees ja kuulas mu mure ära. Ja mitte ainult ei kuulanud, vaid haaras paberi ja pliiatsi, joonistas lambi paberile ning ütles, et kui sobib, siis teisipäevaks peaks kõik olemas olema.

Kui sobib? Jätsin vist veidi kohtlase mulje, sest sellist kiiret ja positiivset lahendust ei osanud küll oodata. Olles juba harjunud mittemõtlevate ehituspoe müüjatega, oli uskumatult tore mõtlevat inimest kohata.

Ja nüüd ilutseb lamp kodus elutoa aknalaual. Nii toreda sünnilooga, parima disaineri käe alt läbi käinud, mulle meeldib...

20.01.2011
Mul ka just lambimure! Väga vinge!
11.05.2010
Appi, kui super lahe!

Nimi

Kommentaar

Kinnituskood:

kodulehe tegemine