Maikuu kalendertapeet 2013

02. kategooria: Kalendertapeet

0

Vanust on küll juba nii palju, et saab rääkida "kui mina noor veel olin" lugusid. Ehk siis minu mälus on esimene mai aeg, kui sai väga tihti esmakordselt palja sääri õues olla. Nii hästi seekord ei läinud, aga liigub sinna poole küll. Ja selline kevadvallatu, soojema ilma ning aktiivse tegevusega,  on ka mai kalendertapeet, mille autoriks Katrin Erlich. 


Ega ma Katrinist enne midagi palju ei teadnud, kui ühel päeval FB-s ta imeilusat illustratsiooni märkasin ja tõdesin, et ta on mitmegi joonistuse taga, mis kaunistavad raamatuid, mida põnnidele olen lugenud. Minu ettepanekule joonistada maikuu kalendertapeet tuli kiiresti positiivne vastus ning nüüd on teil kõigil võimalus selle tulemusega kuuks ajaks oma artvutiekraani kaunistada. 
Aitäh sulle, Katrin!

Ilusat kevadist maid!

Kalendriga

1024x768 px lae alla
1280x800 px lae alla
1440x900 px lae alla
1920x1080 px lae alla

Nimi

Kommentaar

Kinnituskood:

kodulehe tegemine