Minu "blogisõbrad"

07. kategooria: Tee ise

1

Keskmiselt korra nädalas võtan ma endale aega, et sukelduda blogide maailma. Käin läbi kõik oma lemmikud, vaatan kuidas neil läheb ja mida põnevat nad vahepeal teinud on. Minu esikümnes on enamus välismaised blogid ja seda lihtsal põhjusel - minu süda kuulub sisutsusblogidele ja skandinaavialik disain on selles osas üle prahi. AGA on üks kodumaine sisustusblogi, mis on täpselt minu maitse ja nende kodu kujunemist jälgin suurima rõõmuga.


Kes nüüd arvas, et juttu tuleb Krista Kõivu blogist http://kristakoiv.com , siis see eksib. Jah, Krista blogi on ka üks minu lemmikuid, sest omada maal elukohta tundub mulle täielik paradiis....Kuid veelgi enam elan kaasa Liina perele. Liina elab Tartus Supilinnas koos oma kaasa Oliveri, poja Karli ja pisipisitütre Teelega. Kõik tegelevad hoogsalt kodu loomisega, millest Liina annab blogis põhjaliku ülevaate. Nende kodu kujunemist jälgides on tunne, et hea meelega koliks ise ka sinna sisse, sest kuigi see on loodud nende perele, oleks see ideaalne ka minu perele:)

Nii Liina kui Oliver on mõlemad kuldsete kätega ja teevad enamus asju ise, abiks sõbrad ja tuttavad. Need pildid on näiteks Liina tehtud seinamaalingud, mis vaid killuke sellest, mida Liina luua oskab. Nii et ausalt öeldes olen siinpool arvutit kadedusest roheline, kuid õnneks see on selline hea kadedus, mis ei tekita kibestumist, vaid hoopis tegutsemisindu...

Liina blogi leiad: http://remont-midameenutada.blogspot.com/

17.02.2011
tõesti väga lahe blogi

Nimi

Kommentaar

Kinnituskood:

kodulehe tegemine