Minu uus vana kampsun

06. kategooria: Enne pärast

1

Ostsin vana sooja kamspuni, et sellest teha Adelele villane kleit. Aga kuidagi päris tihti jõudis see kampsun mulle endale selga, sest ausalt öeldes on mul soojade kamsunitega kitsas käes. Kui ma siis sirvisin ajakirja "Käsitöö" 2009/talv numbrit ja seal ilusaid tikanditega kampsuneid nägin, oli asi selge - see kampsun jääbki mulle, aga saab endale uue kuue.

 


Kahjuks mul pole kedagi ennast pildistamas, sest alles nii saaks aru millise muutuse on üks vana ja lohva meeste kampsun läbinud. Viisin kampsuni tädile palvega, et ta minult mõõdud võtaks ja kampsuni parajaks lõikaks. Tädi aga mitte ainult ei lõiganud, vaid õmbles uuesti kokku, tikkis ette tikandi, heegeldas äärepaelad ja hetkel teeb varrukatele heegeldatud pikendusi, kuna praegu need kolmveerand pikkuses. Nii palju siis minu tegemisest:)

    

Kuna valget aega napib, siis pildid kõik eri värvi halliga. Ülemised tehtud õhtul põrandalambi taustal, nii et ei kannata mingit kriitikat. Kampsuni päris värv on nendest variantidest see  heledam alumistel piltidel.

P.S.Tädi hakkas nüüd tikkima villast päevatekki...Vot selline tädi on mul:)

08.01.2011
I M E L I N E kamps ! Tädiga on sul vedanud - supper. Algselt arvasin, et ohoooo , sa polegi maininud, et tikid :)

Nimi

Kommentaar

Kinnituskood:

kodulehe tegemine