Siil udus ehk kaks kleiti

10. kategooria: Tee ise

1

Nagu siiani on olnud näha, trikotaažkleite ma õmmelda ei armasta, sest mu masin on sellise materjali osas suhteliselt peps. Nüüd aga olin sunnitud olukorras, sest Adelel oli mure, mida lahendas vaid trikotaaž....


Seoses Tartusse kolimisega läks Adele sügisest uude lasteaeda ja muidu on enam vähem OK, aga kleitidega on jama. Nimelt on kogu kaunis kleidiparaad kurvalt kapis, sest vaja on ilma lukkude ja nööpideta eksemplare(kogus oli siiani 0), mille saab õpetajat palumata selga/seljast ära. Et oma lapse sisseelamist uude keskkonda veidi kergendada, olin mina nõus õmblusmasinaga vägikaigast vedama ja pusserdasin kaks trikotaažkleiti.

Ausõna, nii palju arutanud-õmmelnud-arutanud ei ole ma ikka tükk aega, mis siis, et lõige on kergemast kergem. Aga valmis need said ja Adele on rahul.

Mis pildistamisse puutub, siis kuidas püüda pildile "värsket iluvõimlejat", kes peale kahte nädalat trenniperioodi  ei teegi muud kui spaagaaditab, painutab, sirutab, hüppab, sillatab? Ühesõnaga enamus pilte tulid sellised nagu all näha. Eks muidugi oli minu viga ka, et pildistamine tuli meelde 10 min. enne seda, kui päike lõplikult metsa taha vajus.

 

"Siil udus"

23.01.2012
Väga armsad lihtsad kleidikesed!

Nimi

Kommentaar

Kinnituskood:

kodulehe tegemine