Vanema õe kleit

19. kategooria: Tee ise

1

Minu plaan kasutada ära kõik kodus olevad kangad, ilma et midagi juurde ostaks, edeneb suhteliselt vaevaliselt. Ka selle kangaga oli suur kiusatus poole töö pealt Abakhani joosta, et ilusaid nööpe, satse ja paelakesi osta. Mitte et ma oleks endast võitu saanud, õnneks ei olnud lihtsalt aega...


Selle kanga ostsin ma siis, kui tirtsu veel olemaski ei olnud ja sellest pidi saama üks põlvepikkusega diagonaalis lõigatud seelik. Mulle loomulikult. Kuid millegi pärast oli see seelikutuhin unustusse vajunud ning taasavastasin selle kanga alles nüüd.
Alates kanga ostmisest on elus nii palju muutunud, et enese kaunistamine on jäänud tahaplaanile ja asendunud laste kaunistamisega. Riie on selline peenvillane ja ideaalne ühe väikese tüdruku kleidi jaoks. Minu esialgne plaan satsidest/suurtest nööpidest/jaeiteamillestveel muutus töö käigus palju lihtsamaks. Viimasel juhtub seda minuga tihti, et lihtsuse võlu pääseb ikka ja jälle võidule.

Nii siis, mingit lõiget mul ei olnud, võtsin tirtsult mõõdud(viga nr. 1) ja tegin kleidi valmis. Ma ei tea kuidas ma neid mõõte võtsin, aga kleit sai tirtsule liiga suur. Õnneks ta ise nii ei arva, sest pea maani ulatuv alaäär tagab printsessitunde ja see ongi see, mida ühel 4 aastasel plikal on õnneks vaja.... Ning ma kujutan ette, et kasvuruumi on nii oma paari aasta jagu. 

18.01.2011
seda kannaks isegi:)

Nimi

Kommentaar

Kinnituskood:

kodulehe tegemine